BRÅVALLA

  2013-07-05 / 21:10:00 / Roligheter/festligheter /
FÖRLÅT. Jag skrev att jag I MÅNDAGS skulle berätta om Bråvalla och nu är det fredag och jag har fortfarande inte gjort det..... MEN jag har haft jättefullt upp faktiskt. Har jobbat varje dag (ibland kväll så då åkte jag bara hem och la mig direkt) förutom tisdag och då var jag i Mora med Sara hela dagen. Men nu är det fredag och jag är ledig hela helgen så tänkte ta och berätta lite nurå.

Detta är bara mina mobilbilder, sedan hade jag även med mig tre stycken engångskameror (!!!) så de ska jag skicka iväg på framkallning och när jag fått dom ska jag scanna in dom så de bilderna får ni vänta några veckor på. Men jag börjar med dessa så länge dårå:


Vi kom fram mitt på dagen på torsdagen, då började vi med att sätta upp tältet (Andreas och Bim iallafall, jag satt och pekade och gav instruktioner istället). När det var uppe var vi jättenöjda och peppade.

 
Den dagen såg jag mina kära THE GASLIGHT ANTHEM!!!!!!!!!!, Paramore, Rammstein, Macklemore & Ryan Lewis, Icona Pop och kanske Rebecca & Fiona??? Sämst minne.

 
På fredagen vaknade vi 08.00 på morgonen, det gjorde vi varje morgon pga solen sken rätt på tältet och det blev två miljoner grader varmt där inne. Så då gick vi upp och satte oss ut i solen istället för att sova. Jag vettetusan vad vi gjorde på dagen faktiskt? Jag såg iallafall Hoffmaestro, Frank Turner & The Sleeping Souls, Albin Myers och Johnossi. De andra såg även Green Day och Albin Van Buuren men själv låg jag i tältet och sov och mådde kasst. Det ösregnade ju förresten både torsdag kväll (?) och fredag kväll så det var plaskgeggigt, ashalt och skitsmutsigt överallt. Perfekt till mina vita converse.

 
På lördagen satt vi ute i solen när det plötsligt började regna. Vi förflyttade oss snabbt in i tältet och 10 minuter senare öööösregnade det och åskade som tusan, det var hur mysigt som helst att sitta i det där lilla tältet då (som faktiskt var ganska stort).


Efter ca en halvtimme av det vädret slutade det tvärt och överallt på campingen hördes folk jubla av glädje. Alla flyttade sig ut i solen från sina tält och körde igång festen igen. Så jäkla bra.

 
Den kvällen såg jag The Sounds, Nause och Volbeat (hörde även ca hela Takida när jag stod i kön för att ta ut pengar + i barkön). De andra såg också Dada Life och Avicii men även denna kväll låg jag och mådde SKIT i tältet, ännu värre än på fredagen. Klart jag var på topp. :))))))))) Men bortsett från det så var det finemang asbra finfint.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: